Tuotteet

Koulutus

Puheterapia

Arkea helpottavat tuotteet ja palvelut lasten kielenkehityksen tukemiseen

Jos lapsen puheen, kielen tai kommunikoinnin kehitys ei suju odotetusti, huoli taidoista herää herkästi. Vanhemmat eivät aina tiedä, miten parhaiten tukea lapsensa taitoja, ja ammattilaisten kiireisessä arjessa aika ei tunnu riittävän esimerkiksi sopivan materiaalin valmistukseen. Me Kipinäkeskuksessa tiedämme, miltä tuntuu olla huolissaan lapsen kielen kehityksestä ja kuinka suuri vaikutus lapsen haasteilla voi olla koko perheen arkeen. Näemme myös, kuinka lasten parissa työskentelevät ammattilaiset tekevät työtään suurella sydämellä painien samalla niukkojen resurssien kanssa.

Kipinäkeskuksen tuotteiden ja koulutusten avulla ammattilainen voi monipuolisesti tukea lasten kielenkehitystä, oppia uutta ja säästää kallisarvoista aikaansa. Puheterapiapalveluidemme kautta perheet saavat rinnalleen ammattitaitoisen puheterapeutin, jonka kanssa lapsen taitoja tuetaan yhdessä.

Lataa materiaalia

Kokeile, miten Kipinäkeskuksen materiaalit voivat helpottaa arkeasi. Lataa maksutonta materiaalia!
Lataa materiaalia

Roihusten perhe

Lähes joka päiväkotiryhmässä on lapsia, jotka kaipaavat lisätukea kielellisten taitojen kehitykseen tai jotka oppivat suomea toisena kielenä. Monille lasten parissa työskenteleville resurssien puute on kuitenkin tuttu haaste: aika ei tunnu millään riittävän kommunikoinnin ja kielenkehitystä tukevan materiaalin suunnitteluun ja valmistamiseen. Roihusten perhe -materiaalien avulla säästät aikaasi ja tuet helposti kaikkien lasten kielenkehitystä!

Käytännönläheiset koulutuksemme tarjoavat ideoita ja inspiraatiota.

Moni koulutuksemme sisältää lisäksi ison pinon valmiita materiaaleja, jotka voi ottaa käyttöön heti seuraavana päivänä!

Kipinäkeskus koulutus


Kipinää ja käytännön ideoita kuvakommunikointiin

Lue lisää →

Kipinäkeskus koulutus


Havainnoista tekoihin

Lue lisää →

Kipinäkeskus koulutus


Kuvat kielihäiriöisten lasten kuntoutuksessa

Lue lisää →

Kipinäkeskus koulutus


Valikoiva puhumattomuus

Lue lisää →

Laadukasta tukea lapsesi puheen, kielen ja kommunikoinnin kehitykseen yhteisöllisellä otteella. Tutustu puheterapeutteihimme!

Tuotteet

Blogi