Kipinäkeskus sytyttää kertomisen ilon

Kipinäkeskuksen unelma on, että kaikki ihmiset, etenkin lapset, pystyvät osallistumaan tasavertaisesti. Kipinäkeskus tavoittelee tätä unelmaa sekä kommunikoinnin, puheen ja kielen erityisosaamisella että rautaisella kokemuksella AAC-keinojen (*) kehittämisestä ja käytöstä. Innovatiivisten tuotteidemme ja koulutuksiemme kivijalka rakentuu terapiatyömme päälle - parhaat ideat ja ohjeet ammennetaan käytännön arjesta!  

Meidän työtämme ja innovaatioitamme ajaa eteenpäin ne henkilöt, jotka palveluistamme loppujen lopuksi hyötyvät: lapset ja heidän perheensä. Haemme työllämme myös yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Eikö olisikin upeaa, että voisi tilata ravintolassa ruoka-annoksensa millä tahansa kommunikointikeinolla kenenkään asiaa ihmettelemättä? 😊 

Tulepa siis rohkeasti tutustumaan ihaniin puheterapeutteihimme, kurkistamaan Roihusten ihmeelliseen maailmaan tai perehtymään uusimpiin verkkokoulutuksiimme! 

(*) Augmentative and Alternative Communication, puhetta tukeva ja korvaava kommunikointi 

Tuotteet

Kipinäkeskus tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen tarkoitettuja materiaaleja sekä apuvälineitä. Apua erilaisiin haasteisiin löytyy niin Roihusten perheen tuotteista kuin erilaisista kommunikointikansioista ja -taulustoista. 

Koulutus

Kipinäkeskus järjestää innostavia ja käytännönläheisiä koulutuksia sekä valtakunnallisesti että verkossa. Valmiiden koulutuspakettiemme lisäksi räätälöimme koulutuksia juuri sinun työyhteisösi tarpeisiin. 

Uutta!

Roihusten lisämateriaalit

Roihusten lisämateriaalit täydentävät Roihusten perheen tuotteiden sanastoa! Lisämateriaaleissa Roihusten kanssa lähdetään metsään, kouluun, kahvilaan ja kirjastoon, ja bonussetti tekee harjoittelusta entistäkin hauskempaa!

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajan tasalla Kipinäkeskuksen uusista tuotteista ja palveluista!

Kipinäkeskus Facebookissa

Ota meihin yhteyttä!