Kipinäkeskus sytyttää kertomisen ilon

Kommunikointikeskus Kipinä Oy eli tuttavallisemmin Kipinäkeskus on puheterapia-alan yritys, joka on erikoistunut puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin (Augmentative and Alternative Communication eli AAC) ja puhevammaisten ihmisten kommunikointitaitojen edistämiseen. Kipinäkeskuksen erityisosaamista ovat kaikenikäisten liikunta- ja kehitysvammaisten henkilöiden puheterapeuttinen kuntoutus, ryhmämuotoinen puheterapia ja innovatiiviset AAC-ratkaisut. Olemme Kelan palveluntuottaja. Lisäksi kuntoutamme henkilöitä, joilla on sairaanhoitopiirin, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumus. Puheterapiaan voi hakeutua myös omakustanteisesti.

Kipinäkeskuksen tiimi työskentelee Malmilla kauniisti remontoidussa vanhassa 1900-luvun alun rehumakasiinissa. Viihtyisät tilamme mahdollistavat sekä yksilö- että ryhmämuotoisten terapioiden toteuttamisen ja tarjoavat puitteet myös koulutusten ja työpajojen järjestämiselle.

Tuotteet

Kipinäkeskus tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kommunikointimateriaalipalveluja. Suunnittelemme ja toteutamme sekä yksinkertaisia kommunikoinnin apuvälineitä että laajoja kommunikointikansioita ja -sovelluksia.  Lisäksi kehitämme harjoitusmateriaalia kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen.

Koulutus

Kipinäkeskus järjestää koulutuksia sekä räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan sisällön, keston, koulutuspaikan ja muiden käytännön järjestelyiden suhteen että valmiina paketteina, jotka toteutetaan Kipinäkeskuksen omissa tiloissa Malmilla.

Uutta!

Kuvakommunikoinnin ohjaustyökalu Hehku 

Hehku tarjoaa uuden tavan motivoida ja sitouttaa lähi-ihmisiä kuvakommunikoinnin käyttöön, valmentaa heistä asiantuntijoita läheisensä kuntoutuksessa sekä siirtää opitut asiat käytäntöön!

 

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajan tasalla Kipinäkeskuksen uusista tuotteista ja palveluista!

Kipinäkeskus Facebookissa

Ota meihin yhteyttä!