Ytimessä – monipuolista kommunikointia ydinsanaston avulla

Ytimessä - monipuolista kommunikointia ydinsanaston avulla

Kipinäkeskuksen Ytimessä-koulutus perehdyttää ydinsanaston saloihin!

Puolipäiväisessä koulutuksessa opitaan ydinsanaston suuri merkitys AAC-kuntoutuksessa, opitaan arvioimaan asiakkaiden kommunikoinnin apuvälineitä ydinsanaston näkövinkkelistä sekä saadaan konkreettisia ideoita, miten opettaa ydinsanastoa asiakkaalle. Koulutus tarjoaa vinkkejä tilanteisiin, joissa ydinsanaston opettaminen tai kuvakommunikoinnin mallittaminen tuntuvat vaikeilta tai kun kuvien käyttöön kaivataan uutta puhtia. Koulutukseen kuuluu Kipinäkeskuksen ydinsanastomateriaalipaketti, joka sisältää mm. ydinsanastotoimintataulun ja harjoitusmateriaalia.

Kouluttajana toimii puheterapeutti Iina Heikurainen.


Seuraava koulutus:

Pe 1.11.2019 klo 12.30-16.00, Kipinäkeskus, Helsinki - ilmoittaudu mukaan tästä!
Koulutus on mahdollista suorittaa myös verkkokoulutuksena. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, haluaisitko osallistua paikan päällä vai saada verkkokoulutuksen katsottavaksesi.

Koulutuksen hinta on 95 € (alv. 0 %).

Tervetuloa mukaan!

 

Koulutuksen peruuttaminen on mahdollista tehdä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 48 h koulutuksen alkamisesta tehdyistä peruutuksista ja ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä veloitamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli koulutus joudutaan perumaan järjestäjästä johtuvista syistä, emme veloita koulutusmaksua tai järjestämme osallistujalle paikan seuraavasta vastaavasta koulutuksesta.