Tuotteet

Apua pieniin ja isoihin kommunikoinnin haasteisiin

Kipinäkeskus tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kommunikointimateriaalipalveluja. Suunnittelemme ja toteutamme sekä yksinkertaisia kommunikoinnin apuvälineitä (esim. yksilöllisiä toimintatauluja ja usean toimintataulun kokonaisuuksia) että laajoja kommunikointikansioita ja -sovelluksia. Kommunikoinnin apuvälineemme soveltuvat sekä henkilökohtaisiksi apuvälineiksi että ammattilaisille työkäyttöön. Tarjoamme kaikkia kommunikoinnin apuvälineitämme varten myös yksilöllistämispalveluja. Lisäksi kehitämme aktiivisesti harjoitusmateriaalia kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen.

Kipinäkeskus tarjoaa myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä ohjausta ja konsultaatiota kommunikoinnin apuvälineiden käyttöön.

Roihusten perhe

Roihusten perheen tuotteet ovat laajoja ja monipuolisia harjoitusmateriaaleja lasten kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen.

Toiminta- ja leikkitaulut

Kipinäkeskuksen toiminta- ja leikkitaulut tuovat kuvat osaksi innostavia leikkejä ja puuhia ja helpottavat ammattilaisen työtä.

Hehku

Hehku on uudenlainen verkkopohjainen kuvakommunikoinnin ohjauksen työkalu puheterapeuteille ja kommunikaatio-ohjaajille.

Kommunikointikansiot

Kipinäkeskuksen kommunikointikansiot ovat erilaajuisia ydinsanastoon perustuvia kommunikoinnin apuvälineitä, jotka mahdollistavat lausetasoisen kommunikoinnin.

Kommunikointitaulustot

Kommunikointitaulustot mukailevat kansion rakennetta ja periaatteita, mutta hyödyntävät tietokoneen hyviä ominaisuuksia viestinnän parantamiseksi ja nopeuttamiseksi.