Search
Close this search box.

Osallisuus kaikille lapsille kielellisestä tasosta riippumatta

Lukuisat ammattilaiset työskentelevät päivittäin sellaisten lasten kanssa, jotka kaipaavat lisätukea itsensä ilmaisuun tai kielellisten taitojen kehitykseen. Arjen resurssit kuitenkin harvoin riittävät kommunikoinnin ja kielen kehitystä tukevien materiaalien valmisteluun.

Kipinäkeskuksen tuotteet helpottavat ammattilaisten työtä ja parantavat lasten osallisuutta. Roihusten perheen runsaat materiaalipaketit tarjoavat ammattilaisille valmiit, riemukkaat leikit ja pelit, joiden avulla on helppo tukea lasten kielellisiä taitoja niin isommassa ryhmässä kuin kahdenkeskisissä tuokioissa. Kommunikoinnin apuvälinepuolella valikoimaamme kuuluvat laajat kommunikointikansiot ja -taulustot mahdollistavat lausetasoisen ilmaisun lapsille, jotka tarvitsevat kuvatukea omaa puhettaan tukemaan tai korvaamaan. Ammattilaiselle kommunikointikansio antaa työvälineen sekä kielelliseen kuntoutukseen että yli 80 lausetasoista kommunikointitaulua! Kuvakommunikoinnin ohjaustyökalumme Hehku puolestaan tarjoaa puheterapeuteille ja kommunikaatio-ohjaajille valmiin rakenteen ja materiaalit, jotka helpottavat lähi-ihmisten motivointia ja sitoutumista kuvakommunikoinnin käyttöön.

Tuotteet

Kielellistä tukea tarvitsevia lapsia on paljon, mikä vaatii kiireisiltä ammattilaisilta runsaasti resursseja. Roihusten perheen avulla helpotat työtäsi ja kehität tehokkaasti lasten kielellisiä taitoja!

Toiminta- ja leikkitaulut tuovat kuvat osaksi innostavia leikkejä ja puuhia ja auttavat ammattilaista tukemaan lasten kommunikointia ja kielenkehitystä!

Hehku on uudenlainen verkkopohjainen kuvakommunikoinnin ohjauksen työkalu puheterapeuteille ja kommunikaatio-ohjaajille.

Kipinäkeskuksen kommunikointikansiot pohjautuvat ydinsanastoon ja soveltuvat niin henkilökohtaisiksi kommunikoinnin apuvälineiksi kuin ammattilaisille työkäyttöön.

Kipinäkeskuksen kommunikointitaulustot mukailevat kansion rakennetta ja periaatteita, mutta hyödyntävät tietokoneen hyviä ominaisuuksia viestinnän parantamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Digitaalinen Kipinää puheen kuntoutukseen -materiaali tuo riemua konsonanttiyhtymien harjoitteluun ja helpottaa puheterapeutin työtä!

Luovu oppikirjoista, säästä suunnitteluaikaasi ja mahdollista paremmat varhennetun englannin oppimistulokset luonnollisesti pelien, leikkien ja laulujen avulla! Kippin Early Language Learning – A Playful Path to English!