Search
Close this search box.

Kipinäkeskuksen verkkokauppa

HUOM!

Johtuen postin useista hinnankorotuksista joudumme korottamaan toimituskulujamme 1.10.2023 lähtien.
Uudet toimitus- ja käsittelykulut alkaen 12,40€ (sis. ALV 24%) / 10€ (ALV 0%)

Kielellistä tukea tarvitsevia lapsia on paljon, mikä vaatii kiireisiltä ammattilaisilta runsaasti resursseja. Roihusten perheen avulla helpotat työtäsi ja kehität tehokkaasti lasten kielellisiä taitoja!

Digitaalinen Kipinää puheen kuntoutukseen -materiaali tuo riemua konsonanttiyhtymien harjoitteluun ja helpottaa puheterapeutin työtä!

Verkkokoulutustemme avulla saat työhösi uutta inspiraatiota, paljon käytännön vinkkejä ja valmista materiaalia!

Läsnäkoulutuksemme tarjoavat ammattilaisten työhön uutta tietoa ja intoa sekä mahdollisuuden tavata kollegoita paikan päällä.

Toiminta- ja leikkitaulut tuovat kuvat osaksi innostavia leikkejä ja puuhia ja auttavat ammattilaista tukemaan lasten kommunikointia ja kielenkehitystä!

Luovu oppikirjoista, säästä suunnitteluaikaasi ja mahdollista paremmat varhennetun englannin oppimistulokset luonnollisesti pelien, leikkien ja laulujen avulla! Kippin Early Language Learning – A Playful Path to English!

Kipinäkeskuksen kommunikointikansiot pohjautuvat ydinsanastoon ja soveltuvat niin henkilökohtaisiksi kommunikoinnin apuvälineiksi kuin ammattilaisille työkäyttöön.

Kipinäkeskuksen kommunikointitaulustot mukailevat kansion rakennetta ja periaatteita, mutta hyödyntävät tietokoneen hyviä ominaisuuksia viestinnän parantamiseksi ja nopeuttamiseksi.