Roihu varhaiskasvatukseen

Kommunikointikansio Roihu varhaiskasvatukseen

Ensimmäinen Suomessa myytävä kommunikointikansio, joka on kehitetty juuri päiväkotiryhmien tarpeisiin! Roihu sopii hyvin työvälineeksi myös muille ammattilaisille, jotka työskentelevät puhevammaisten ja kielihäiriöisten lasten kanssa.

Roihu Varhaiskasvatukseen -kommunikointikansion avulla päiväkotiryhmän henkilökunnalla on käytössään laaja, valmis kuvallinen materiaali, jonka avulla he voivat tukea lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin kehitystä.

Roihu varhaiskasvatukseen -kansion erityispiirteitä:
  • Laaja sanavarasto (yli 1800 PCS-merkkiä) yksissä kansissa
  • Sanasto suunniteltu juuri päiväkotiryhmän tarpeisiin
  • Yli 20 sivua päiväkodin aktiviteeteista aina mörrimetsästä lääkärileikkiin
  • Sanastoa päiväkodin teemoissa toistuvista juhlapyhistä
  • Arjen tilanteisiin useita aukeamia, esim. aamutoimet, eri ruokailuhetket ja pukeutuminen
  • Joka sivulla toistuvat yleiset verbit helpottavat lausetasoista käyttöä
  • Roihu soveltuu erityisesti lapsille, joilla on riski viivästyneeseen tai poikkeavaan kielenkehitykseen, todettu kielellinen erityisvaikeus tai jotka oppivat suomea toisena kielenä.
Esimerkkiaukeamia

Aina näkyvillä olevassa reunassa on valinnaisesti 26/38 merkkiä. Yhdellä aukeamalla on enimmillään 63 merkkiä ja lisäksi 9 toistuvaa kategoriamerkkiä.

Roihu varhaiskasvatukseen puuhat

Roihu varhaiskasvatukseen nukkeleikki

Roihu varhaiskasvatukseen ruoka ja arki

Huom! Roihu varhaiskasvatukseen -kommunikointikansion voi hankkia, vaikka ostajalla ei olisi käytössään Boardmaker-kuvaohjelmaa. Roihu Varhaiskasvatukseen -kansion osto edellyttää, että ostavalla taholla on perustietoa lausetasoisten kommunikointikansioiden käytöstä. Kerrothan tilauksen yhteydessä, minkälaista koulutusta tai kokemusta sinulla on lausetasoisten kommunikointikansioiden käytöstä. Kipinäkeskus järjestää mielellään koulutusta ja ohjausta Roihun käyttöön. Koulutuksia voidaan räätälöidä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Tilaa Roihu varhaiskasvatukseen täältä!

Lisätiedot: info@kipinakeskus.fi.

Roihu varhaiskasvatukseen -kansion käyttöehdot

Hinnasto