Search
Close this search box.

Koulutuksia ja konsultaatiota

Kipinäkeskus tarjoaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen, ammatilliseen kehittymiseen ja inspiroitumiseen! Kouluttajillamme on sekä vankka kokemus kliinisestä puheterapiatyöstä että uusinta kansainvälistä osaamista lasten kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen liittyvistä aiheista. Tule tapaamaan muita ammattilaisia paikan päällä järjestettäviin koulutuksiin tai kouluttaudu verkossa omaan tahtiisi kotisohvalta käsin! Koulutuksemme tarjoavat sinulle käytännön ideoita ja intoa työhösi lasten parissa sekä ison pinon valmiita materiaaleja, jotka voit ottaa käyttöön heti seuraavana päivänä – ilman tuntien suunnittelu- ja askartelutyötä.

Kipinäkeskus on tunnetuin erinomaisesta AAC-osaamisestaan, mutta valikoimastamme löytyy lisäksi suosittu koulutus valikoivasta puhumattomuudesta. Muitakin osaamisalueita löytyy, joten ota ihmeessä meihin yhteyttä omien koulutustarpeidesi tiimoilta! Jos taas olet törmännyt työssäsi Roihusten perheeseen, pääset materiaalin kanssa helposti alkuun Roihusten arjessa -verkkokoulutusten avulla. Koulutuksen siivittämänä saat materiaalista parhaan hyödyn irti ja lasten kielenkehityksen tukemista tulee sekä hauskaa että tehokasta.

Toteutamme koulutuksia ja konsultaatiota myös räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan sisällön, keston, ja muiden käytännön järjestelyiden suhteen – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koulutukset

Kaksipäiväisessä koulutuksessa pyritään erityisesti tarjoamaan ratkaisuja varhaisvaiheen kommunikaatioon liittyviin haasteisiin

Yksinkertaiset puhelaitteet lisäävät osallisuutta ja tukevat oma-aloitteista kommunikointia! Saatavilla puolen päivän verkkokoulutuksena.

Apua varhaiskasvatuksen ammattilaisille kielellisten taitojen havainnointiin ja tukemiseen!

Verkkokoulutus puheterapeuteille kuvien käytöstä osana kielellisten taitojen kuntoutusta! Koulutus sisältää materiaalipaketin.

Kipinää ja käytännön ideoita kuvakommunikointiin on käytännönläheinen ja innostava koulutus kuvakommunikoinnista!

Tietoa lasten parissa työskenteleville valikoivan puhumattomuuden tunnistamisesta ja puhumista arastelevien lasten tukemisesta.

Ytimessä-koulutus perehdyttää ydinsanaston saloihin! Koulutus on saatavilla verkkokoulutuksena ja se sisältää runsaan materiaalipaketin.

Kipinäkeskus järjestää koulutusta Roihusten arjessa -paketin haltuunoton ja käytön tueksi!

Kipinäkeskus tarjoaa sekä perheille että ammattilaisille koulutusta kommunikointikansion yksilöllistämiseen. Ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi!

Kipinäkeskus järjestää AAC-aiheisia koulutuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti räätälöityinä.