Roihu-taulusto

Kommunikointitaulusto Roihu

Kommunikointikansion sisar tietokoneella! Kommunikointitaulusto Roihu mukailee Roihu-kansion rakennetta ja periaatteita mutta siinä on hyödynnetty tietokoneen hyviä ominaisuuksia viestinnän parantamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Roihussa viesti voidaan muodostaa lausetasoisesti merkki kerrallaan, jolloin DialoQ- tai Tikoteekki-taivutin taivuttaa viestin puhemuotoon. Useilla sivuilla on myös valmiita tilanteeseen sopivia lauseita, jotka nopeuttavat kommunikointia ja auttavat myös aloittelevaa käyttäjää onnistumaan kommunikoinnissa.

Katso tästä lisää ohjevideoita Roihu-tauluston käyttöön!

Kommunikointitaulusto Roihu toimii Windows-tietokoneella tai tabletilla ja sen käyttöön tarvitaan

  • Boardmaker with Speaking Dynamically Pro 6 -kommunikointiohjelma TAI Communicator 5 -kommunikointiohjelma
  • DialoQ-taivutin (sisältää Nuance-puhesynteesin)

DialoQ-taivuttimen voi korvata Bitlips (1.1.1) -puhesynteesiohjelmalla ja Tikoteekki-taivuttimella (taivutin ladattavissa ilmaiseksi, ohjeet lataukseen ovat mukana muistitikulla).

Kommunikointitaulusto Roihun hinta on 270 € (alv. 0 %) / 334,80 € (sis. alv. 24 %).

Puhevammainen henkilö voi saada kommunikointitaulusto Roihun ja sen toimintaan tarvittavat muut ohjelmat lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineenä. Maksusitoumus edellyttää erikoissairaanhoidon tekemää kommunikoinnin apuvälineen käytön arviota.

Kipinäkeskus järjestää mielellään koulutusta ja ohjausta Roihu-tauluston käyttöön. Koulutuksia voidaan räätälöidä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tilaukset ja lisätiedot: info@kipinakeskus.fi.