Kipinää ja käytännön ideoita kuvakommunikointiin

Kipinää ja käytännön ideoita kuvakommunikointiin

Kaipaatko innostusta ja uusia ideoita kuvakommunikoinnin käyttöön? Onko sinulla asiakkaita, joiden kanssa kuvien käytön käynnistäminen pohdituttaa? Tuntuuko kuvien käytön ohjaaminen lähiympäristöille haastavalta? Apua näihin kysymyksiin tarjolla Kipinäkeskuksen koulutuskokonaisuudesta Kipinää ja käytännön ideoita kuvakommunikointiin!

Koulutus sopii hyvin sekä puheterapeuteille, puhevammaisten tulkeille että varhaiskasvatuksen ja opetuksen parissa työskenteleville ihmisille. Kipinää ja käytännön ideoita kuvakommunikointiin -koulutus on erittäin käytännönläheinen mutta sisältää myös uutta teoriatietoa kansainväliseltä kentältä. Koulutukseen osallistujat saavat itselleen kattavan paketin Kipinäkeskuksen suunnittelemaa kuvakommunikointimateriaalia (mm. valmiita toimintatauluja, toimintataulupohjia, pelipohjia, laulutauluja ja kommunikointikansioiden aukeamia).

Koulutuksen sisältö:
  • Ideoita ja huomioitavaa kuvakommunikointia aloitettaessa
  • Yksittäinen vai lausetasoinen kuvien käyttö
  • Ydinsanaston merkitys kuvien käytössä
  • Kuvien käytön ohjaaminen lähiympäristölle
  • Ideologia ja teoria lausetasoisten kuvakommunikointikeinojen taustalla
  • Lausetasoisten toimintataulujen suunnittelu ja käyttö
  • Laajojen kommunikointikansioiden käyttö ja ohjaaminen
  • Ideoita kansion käytön harjoitteluun puheterapiassa
  • Käytännön harjoittelua toimintataulujen suunnittelusta ja kommunikointikansioiden käytöstä

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä voi kysyä osoitteesta info@kipinakeskus.fi.

Koulutuksen hinta on 372 euroa (sis. alv. 24 %), 300 € (alv. 0 %). Hinta sisältää kahden päivän aamu- ja iltapäiväkahvit.

 

Ilmoitamme seuraavista koulutuksista mahdollisimman pian.

 

Koulutuksen peruuttaminen on mahdollista tehdä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 48 h koulutuksen alkamisesta tehdyistä peruutuksista ja ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä veloitamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli koulutus joudutaan perumaan järjestäjästä johtuvista syistä, emme veloita koulutusmaksua tai järjestämme osallistujalle paikan seuraavasta vastaavasta koulutuksesta.