Search
Close this search box.

Kipinää puheen kuntoutukseen

Kiireisen puheterapeutin arjessa ei ole koskaan riittävästi aikaa terapiamateriaalin valmistamiseen. Kipinää puheen kuntoutukseen helpottaa työtäsi ja tuo konsonanttiyhtymien harjoitteluun systemaattisesti etenevän rakenteen sekä huiman määrän toistoja!

Puheterapeutin työ on usein hektistä, ja aikaa terapiamateriaalin valmistelulle ja askartelulle on usein vaikea löytää. Kipinää puheen kuntoutukseen helpottaa puheterapeutin työtä valtavasti, sillä materiaalissa on valmiiksi mietityt harjoitukset peräti 22 konsonanttiyhtymän treenaamiseen! Hauskat, lapsia motivoivat harjoitukset yllätyksineen takaavat sen, että toistoja saadaan aikaan runsas määrä. KPK-materiaalin digitaaliset harjoitukset kulkevat kätevästi aina mukana tietokoneella tai tabletilla – pursuileva terapiakassikin siis kiittää pieneen tilaan mahtuvasta runsaasta materiaalista. Sisältö on myös päivittyvä ja säännöllisesti julkaistavat uudet harjoitukset tuovat uutta inspiraatiota niin terapeutille kuin asiakkaillekin.

Yhteistyössä äänteellisen kuntoutuksen huippuasiantuntija Tuula Savinainen-Makkosen kanssa luotu selainpohjainen digitaalinen materiaali soveltuu lasten puheen läsnä- ja etäkuntoutukseen. Loogisesti etenevä kuntoutusmateriaali sisältää harjoitukset yhteensä 22 eri konsonanttiyhtymän harjoitteluun sekä taustatietoa konsonanttiyhtymien kuntoutuksesta. Yhteensä materiaali sisältää jopa yli 200 digitaalista aktiviteettia sekä saman verran tulostettavia kotiharjoituksia.

“Tehtävät on rakennettu niin, että toistoja tulee lähes huomaamatta. Asiakkaat ovat jaksaneet tehdä hyvin toistoja. Toisinaan olemme sanoneet kunkin harjoitussanan useampaankin kertaan, jolloin toistojen määrä on ollut todella suuri.”

-Puheterapeutti Anu Olkkola

“Valtavan monipuolinen materiaalipaketti, jossa tehtävät eivät lopu kesken. Ehdottomasti suosittelisin tuotetta kollegoilleni!”

-Puheterapeutti Katri Saaristo-Helin

Tutustu materiaaliin uuden ilmaisen demoversion avulla!

KPK:n testaaminen onnistuu nyt näppärästi, sillä voit kokeilla sen käyttöä maksutta 1 kuukauden ajan. Demoversio toimii Vuolearning-alustalla ja käytössäsi on koko KPK-digitaalinen materiaali lukuunottamatta materiaaliin sisältyviä tulostettavia pdf-harjoituksia.

Tilaa ilmainen demoversio 1 kuukaudeksi käyttöösi laittamalla s-postia osoitteeseen: myynti@kipinakeskus.fi

Mikäli haluat kokeilujakson jälkeen tilata täysversion, hinnat ja tiedot alla:

  • Ostaessasi tuotteen ensimmäistä kertaa maksat kertamaksun 179,80 € (sis. alv 24 %)  ja ensimmäisen 3 kk maksun 45 € (sis. alv 24 %).
  • Sen jälkeen maksut toteutuvat 3 kk välein. Materiaalia voi lähteä käyttämään asiakkaiden kanssa siis lyhyeksikin ajaksi kerrallaan!
  • Voit yhä valita käyttäväsi KPK-materiaalia Vuolearning-alustan tai Nordhealth Connect -tilisi kautta, mikäli sinulla on jälkimmäinen tili valmiina. Nordhealth Connect -tilauksen saat tehtyä täällä.
  • Vuolearning-alustalla KPK-tilauksen voi laittaa tauolle ja aktivoida uudelleen ilman, että kertamaksua joutuu maksamaan uudestaan.
Kipinää puheen kuntoutukseen
  • Materiaalia voi lähteä käyttämään asiakkaiden kanssa lyhyeksikin ajaksi kerrallaan.
  • Mahdollista käyttää tabletilla tai tietokoneella – huomaathan, että tuote vaatii toimiakseen laitteen, jolle on asennettu laitevalmistajan tarjoama uusin mahdollinen ohjelmistopäivitys.
  • Toimii selainpohjaisesti helppokäyttöisellä Vuolearning-verkkoalustalla tai Nordhealth Connect -palvelussa.
  • Nordhealth Connect -tilauksen saat tehtyä täällä.

Hinnat:

Koskevat sekä Vuolearning että Nordhealth tilauksia.

  • Kertamaksu 179,80 € (sis. alv 24 %) ja ensimmäisen 3 kk maksu 45 € (sis. alv 24 %) ostaessasi tuotteen ensimmäistä kertaa
  • Tämän jälkeen maksut 3 kk välein 

Mikäli käyttäjiä on samassa organisaatiossa yli 5 (esim. kunnat, yritykset) – pyydä erikseen tarjous myynti@kipinakeskus.fi.