fbpx

Kipinää puheen kuntoutukseen

Kiireisen puheterapeutin arjessa ei ole koskaan riittävästi aikaa terapiamateriaalin valmistamiseen. Kipinää puheen kuntoutukseen helpottaa työtäsi ja tuo konsonanttiyhtymien harjoitteluun systemaattisesti etenevän rakenteen sekä huiman määrän toistoja!

Puheterapeutin työ on usein hektistä, ja aikaa terapiamateriaalin valmistelulle ja askartelulle on usein vaikea löytää. Kipinää puheen kuntoutukseen helpottaa puheterapeutin työtä valtavasti, sillä materiaalissa on valmiiksi mietityt harjoitukset peräti 22 konsonanttiyhtymän treenaamiseen! Hauskat, lapsia motivoivat harjoitukset yllätyksineen takaavat sen, että toistoja saadaan aikaan runsas määrä. KPK-materiaalin digitaaliset harjoitukset kulkevat kätevästi aina mukana tietokoneella tai tabletilla – pursuileva terapiakassikin siis kiittää pieneen tilaan mahtuvasta runsaasta materiaalista. Sisältö on myös päivittyvä ja säännöllisesti julkaistavat uudet harjoitukset tuovat uutta inspiraatiota niin terapeutille kuin asiakkaillekin.

Yhteistyössä äänteellisen kuntoutuksen huippuasiantuntija Tuula Savinainen-Makkosen kanssa luotu selainpohjainen digitaalinen materiaali soveltuu lasten puheen läsnä- ja etäkuntoutukseen. Loogisesti etenevä kuntoutusmateriaali sisältää harjoitukset yhteensä 22 eri konsonanttiyhtymän harjoitteluun sekä taustatietoa konsonanttiyhtymien kuntoutuksesta. Yhteensä materiaali sisältää jopa yli 200 digitaalista aktiviteettia sekä saman verran tulostettavia kotiharjoituksia.

Tutustu Kipinää puheen kuntoutukseen -materiaalin ST-harjoituksiin!

Tutustu Kipinää puheen kuntoutukseen -materiaalin HK-harjoituksiin!

Kipinää puheen kuntoutukseen
  • Mahdollista käyttää tabletilla tai tietokoneella – huomaathan, että tuote vaatii toimiakseen laitteen, jolle on asennettu laitevalmistajan tarjoama uusin mahdollinen ohjelmistopäivitys
  • Toimii selainpohjaisesti helppokäyttöisellä Vuolearning-verkkoalustalla tai Navisec Health -palvelussa

Hinnat:

Minimitilaus 1 vuosi

Ensimmäiset 12 kk 30 €/kk (sis. alv. 24 %), yht. 360,00 €.

Tämän jälkeen 15,00 €/kk (sis. alv. 24 %), etukäteislaskutus 3 kk erissä.

Mikäli käyttäjiä on samassa organisaatiossa yli 5 (esim. kunnat, yritykset) – pyydä erikseen tarjous info@kipinakeskus.fi.

Tutustu tuotteen käyttöehtoihin ja käyttöohjeisiin ennen tilausta.

Lisätiedot: info@kipinakeskus.fi.