Kipinää puheen kuntoutukseen

Kiireisen puheterapeutin arjessa ei ole koskaan riittävästi aikaa terapiamateriaalin valmistamiseen. Kipinää puheen kuntoutukseen helpottaa työtäsi ja tuo konsonanttiyhtymien harjoitteluun systemaattisesti etenevän rakenteen sekä huiman määrän toistoja!

Puheterapeutin työ on usein hektistä, ja aikaa terapiamateriaalin valmistelulle ja askartelulle on usein vaikea löytää. Kipinää puheen kuntoutukseen helpottaa puheterapeutin työtä valtavasti, sillä materiaalissa on valmiiksi mietityt harjoitukset peräti 22 konsonanttiyhtymän treenaamiseen! Hauskat, lapsia motivoivat harjoitukset yllätyksineen takaavat sen, että toistoja saadaan aikaan runsas määrä. KPK-materiaalin digitaaliset harjoitukset kulkevat kätevästi aina mukana tietokoneella tai tabletilla – pursuileva terapiakassikin siis kiittää pieneen tilaan mahtuvasta runsaasta materiaalista. Sisältö on myös päivittyvä ja säännöllisesti julkaistavat uudet harjoitukset tuovat uutta inspiraatiota niin terapeutille kuin asiakkaillekin.

Yhteistyössä äänteellisen kuntoutuksen huippuasiantuntija Tuula Savinainen-Makkosen kanssa luotu selainpohjainen digitaalinen materiaali soveltuu lasten puheen läsnä- ja etäkuntoutukseen. Loogisesti etenevä kuntoutusmateriaali sisältää harjoitukset yhteensä 22 eri konsonanttiyhtymän harjoitteluun sekä taustatietoa konsonanttiyhtymien kuntoutuksesta. Yhteensä materiaali sisältää jopa yli 200 digitaalista aktiviteettia sekä saman verran tulostettavia kotiharjoituksia.

“Tehtävät on rakennettu niin, että toistoja tulee lähes huomaamatta. Asiakkaat ovat jaksaneet tehdä hyvin toistoja. Toisinaan olemme sanoneet kunkin harjoitussanan useampaankin kertaan, jolloin toistojen määrä on ollut todella suuri.”

-Puheterapeutti Anu Olkkola

“Valtavan monipuolinen materiaalipaketti, jossa tehtävät eivät lopu kesken. Ehdottomasti suosittelisin tuotetta kollegoilleni!”

-Puheterapeutti Katri Saaristo-Helin

Tutustu Kipinää puheen kuntoutukseen -materiaalin ST-harjoituksiin!

Tutustu Kipinää puheen kuntoutukseen -materiaalin HK-harjoituksiin!

Kipinää puheen kuntoutukseen
  • Mahdollista käyttää tabletilla tai tietokoneella – huomaathan, että tuote vaatii toimiakseen laitteen, jolle on asennettu laitevalmistajan tarjoama uusin mahdollinen ohjelmistopäivitys
  • Toimii selainpohjaisesti helppokäyttöisellä Vuolearning-verkkoalustalla tai Nordhealth Connect -palvelussa – katso palveluiden erot täältä

Hinnat:

Minimitilaus 1 vuosi

Ensimmäiset 12 kk 30 €/kk (sis. alv. 24 %), yht. 360,00 €.

Tämän jälkeen 15,00 €/kk (sis. alv. 24 %), etukäteislaskutus 3 kk erissä.

Mikäli käyttäjiä on samassa organisaatiossa yli 5 (esim. kunnat, yritykset) – pyydä erikseen tarjous info@kipinakeskus.fi.

Tutustu tuotteen käyttöehtoihin ja käyttöohjeisiin ennen tilausta.

Lisätiedot: info@kipinakeskus.fi.