Toiminta- ja leikkitaulut

Lasten kanssa työskentelevien ammattilaisten arki on usein kiireistä eikä lasten kommunikointia tukevien materiaalien suunnitteluun ja valmistamiseen ole ikinä riittävästi aikaa. Tukea tarvitsevia lapsia, niin yksi- kuin monikielisiä, on kuitenkin nykyään paljon. 

Me tiedämme, että lasten kanssa työskentelevien ammattilaisten resurssit ovat pienet ja toivomme, että ammattilaiset pystyisivät nykyistä tehokkaammin käyttämään kallisarvoisen aikansa olennaiseen: kehityksen ja oppimisen tukemiseen. Kipinäkeskuksen toiminta- ja leikkitaulut helpottavat työtäsi säästämällä sinulta runsaasti kommunikointimateriaalin suunnittelu- ja askarteluaikaa. Löydät valikoimistamme kuvakommunikoinnin materiaaleja aina yksittäisten kuvien käytöstä laajoihin lausetasoisiin toimintatauluihin!

Tuotteet

Perheille ja ammattilaisille suunniteltu kuvien käytön aloituspaketti Startti sisältää monipuolisen valikoiman kuvamateriaaleja lapsen arkeen.

Tuike-leikkitaulut mahdollistavat leikkiin osallistumisen kielellisestä tasosta riippumatta!

Pilke-kommunikointialustat tuovat kuvatuen lähelle lasten jokapäiväisiä puuhia!

Salama on toimintataulukansio, jonka avulla lasten parissa työskentelevät pääsevät nopeasti kiinni lausetasoiseen kommunikointiin.

Jättikokoinen ydinsanastotaulu on suunniteltu erityisesti lapsiryhmien tarpeisiin.