Search
Close this search box.

Tuoteperheet

Kommunikointikansiot

Kipinäkeskuksen kommunikointikansiot pohjautuvat ydinsanastoon ja soveltuvat niin henkilökohtaisiksi kommunikoinnin apuvälineiksi kuin ammattilaisille työkäyttöön. Kommunikointikansion avulla voidaan tukea kielen ja kommunikoinnin kehitystä ja tarvittaessa korvata puuttuvaa puhetta. Kaikki Kipinäkeskuksen kansiot ovat lausetasoisia, eli niiden avulla voi helposti muodostaa kokonaisia lauseita.

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Kommunikointikansio Kipinä

  Kommunikointikansio Kipinä on Kipinäkeskuksen suppein ydinsanastoon perustuva kommunikointikansio henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi tai ammattilaiselle työkäyttöön.
  143,00 374,00  sis. verot
 • Kommunikationspärm Gnistan

  Som individuellt kommunikationshjälpmedel eller för yrkesutövare i yrkesanvändning är Kippin House kommunikationspärmen Gnistan, den snävaste kärnordsbaserade kommunikationspärmen.
  143,00 374,00  sis. verot
 • Kommunikointikansio Liekki

  Kommunikointikansio Liekki on ydinsanastoon perustuva kommunikointikansio henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi tai ammattilaiselle työkäyttöön.
  143,00 374,00  sis. verot
 • Kommunikationspärm Lågan

  Lågan är en kärnordsbaserad kommunikationspärm som individuellt kommunikationshjälpmedel eller för yrkesutövare i yrkesanvändning.
  143,00 374,00  sis. verot
 • Kommunikointikansio Roihu

  Kommunikointikansio Roihu on Kipinäkeskuksen laajin ydinsanastoon perustuva kommunikointikansio henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi tai ammattilaiselle työkäyttöön.
  143,00 374,00  sis. verot
 • Kommunikationspärm Flamman

  Flamman är en kärnordsbaserad kommunikationspärm som individuellt kommunikationshjälpmedel eller för yrkesutövare i yrkesanvändning.
  143,00 374,00  sis. verot
 • Kommunikointikansio Roihu varhaiskasvatukseen

  Kommunikointikansio Roihu varhaiskasvatukseen on ydinsanastoon perustuva kommunikointikansio päiväkodin ammattilaisille työkäyttöön.
  374,00  sis. verot