Search
Close this search box.

Kommunikointikansio Kipinä asiakkaalle

Kommunikointikansio Kipinä on Kipinäkeskuksen suppein ydinsanastoon perustuva kommunikointikansio henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi tai ammattilaiselle työkäyttöön. Kipinä-kansio on tarkoitettu yksilöllistettäväksi aina ennen käyttöönottoa.

Kommunikointikansion toimitusaika on noin 4 viikkoa.

Mikäli kansio tulee ammattilaiselle työkäyttöön, tilaa täältä!

Toimitusehdot

Tilaa tästä

121,00 344,30  sis. verot

Kommunikointikansio Kipinä on Kipinäkeskuksen suppein ydinsanastoon perustuva kommunikointikansio henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi tai ammattilaiselle työkäyttöön. Tämän kuvallisen kommunikointikansion avulla voidaan tukea kielen ja kommunikoinnin kehitystä ja tarvittaessa korvata puuttuvaa puhetta. Kipinä on lausetasoinen kommunikointimateriaali eli sen avulla voi helposti muodostaa kokonaisia lauseita. Yhdellä Kipinän aukeamalla on enimmillään 20 merkkiä ja lisäksi 7 toistuvaa kategoriamerkkiä, aina näkyvillä olevassa reunassa on 14 merkkiä.

Kipinä-kansiossa merkkimäärä yhdellä aukeamalla on pienempi ja sanavarasto suppeampi kuin kommunikointikansio Liekissä tai Roihussa. Kipinän käyttäjän on helppo siirtyä käyttämään laajempaa Liekkiä tai Roihua, joissa toistuvat sama rakenne ja periaatteet. Lue lisää Kipinä-kansiosta täältä!

Esimerkkiaukeama: Kipinä askartelu

Kommunikointikansio Kipinän käyttöehdot