Search
Close this search box.

Roihusten arjessa viittä vaille valmiina!

Helmikuu on ollut Kipinäkeskuksessa täynnä yksityiskohtien viilausta ja eilen tiistaina koitti se hetki, kun viimeinenkin osa upouudesta Roihusten arjessa -tuotteestamme lähti painoon. Harjoittelumateriaali on siis ihan pian valmis! Puolentoista vuoden suunnittelun jälkeen on vaikea uskoa sitä, että kohta saamme oikean tuotteen hyppysiimme.

Roihusten arjessa on laaja touhukas harjoittelumateriaali lasten kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen. Materiaalin harjoitukset sopivat sekä kielelliseen harjoitteluun että AAC-keinojen käytön tukemiseen. Paketti rakentuu Nadja Sarellin kuvittamien yksityiskohtaisten Roihusten perheen arjen tilanteita kuvaavien arkikuvien ympärille. Jokaiseen arkikuvaan kuuluu setti PCS-kuvakortteja ja kuvista irrotettuja kerrontakortteja, toimintataulu sekä valmiita pelejä ja kotitehtäviä. Materiaalin 40-sivuisessa käyttöoppaassa on lisäksi paljon kaikkiin arkikuviin soveltuvia harjoitteluideoita, joita varten paketista löytyy myös leikki- ja pelivälineet. AAC-keinojen käytön harjoittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ydinsanastoon, jonka treenaamista varten materiaaliin kuuluu omat kuvakortit, toimintataulu ja kotitehtävät sekä valmis harjoitusohjelma. Kaiken kaikkiaan kyseessä on siis varsin laaja paketti, jossa riittää ideoita pidemmäksikin aikaa!

Vaikka painokoneet vielä ruksuttavat, tuotteen tilaaminen onnistuu jo nyt, sillä Roihusten ennakkomyynti alkaa tänään! Tilatessasi tuotteen 15.2.–15.3. saat sen ennakkohintaan 345 euroa (norm. 375 euroa, molemmat hinnat sis. alv. 24 %). Tilata voit laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kipinakeskus.fi. Toimitukset aloitamme maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *