Search
Close this search box.

Toimintataulukansio Salama, lisäsetti

Salama on suppea toimintataulukansio, jonka avulla lasten parissa työskentelevät pääsevät nopeasti ja helposti kiinni lausetasoiseen kuvakommunikointiin! Lisäsetti täydentää Salaman aloitussettiä. Lisäsetti ei sisällä kansiota.

Salama-kansion lisäsetin toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

87,00  sis. verot

Salama on suppea toimintataulukansio, jonka avulla lasten parissa työskentelevät pääsevät nopeasti ja helposti kiinni lausetasoiseen kuvakommunikointiin. Kätevä flippikansio pysyy pöydällä pystyssä ja valmiiksi laminoidut toimintataulut kestävät käyttöä. Toimintataulujen aihepiirit on valittu erityisesti päiväkodin perustoimintojen näkökulmasta ja kukin toimintataulu sisältää ydinsanaston, joka pysyy samana taulusta toiseen. Yhdessä taulussa on enimmillään 91 merkkiä, joista 42 on jokaisessa taulussa samoina toistuvia ydinsanoja.

Huom! Salama-kansion lisäsetti ei sisällä kansiota, vaan ainoastaan painetut toimintataulut.

10 toimintataulun lisäsetti

  • sis. 10 painettua toimintataulua sekä aineiston Boardmaker- ja PDF-tiedostoina
  • aihepiirit: eläinleikki, roolileikki, kauppaleikki, kotileikki, askartelu, muistipeli, etanapeli, Kaninloikka, Arvaa kuka ja Kimble

Salamasta on myös tilattavissa 10 toimintataulun aloitussetti.

Lisäksi Salaman toimintatauluja voi tilata yksittäin sähköisinä (9,90 €/kpl, sis. alv. 24 %). Toimintataulun voi tilata mistä tahansa Kipinäkeskuksen kommunikointikansion aihepiiristä. Ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi, mikäli olisit kiinnostunut tilaamaan yksittäisiä toimintatauluja!