Search
Close this search box.

Toimintataulukansio Salama, aloitussetti

Salama on suppea toimintataulukansio, jonka avulla lasten parissa työskentelevät pääsevät nopeasti ja helposti kiinni lausetasoiseen kuvakommunikointiin! Salamasta on tilattavissa myös 10 toimintataulun lisäsetti.

Salama-kansion toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

99,00  sis. verot

Salama on suppea toimintataulukansio, jonka avulla lasten parissa työskentelevät pääsevät nopeasti ja helposti kiinni lausetasoiseen kuvakommunikointiin. Kätevä flippikansio pysyy pöydällä pystyssä ja valmiiksi laminoidut toimintataulut kestävät käyttöä. Toimintataulujen aihepiirit on valittu erityisesti päiväkodin perustoimintojen näkökulmasta ja kukin toimintataulu sisältää ydinsanaston, joka pysyy samana taulusta toiseen. Yhdessä taulussa on enimmillään 91 merkkiä, joista 42 on jokaisessa taulussa samoina toistuvia ydinsanoja.

10 toimintataulun aloitussetti, päiväkoti

  • sis. kansion, 10 painettua toimintataulua sekä aineiston Boardmaker- ja PDF-tiedostoina
  • aihepiirit: jutut ja puuhat, autoleikki, junaleikki, lääkärileikki, nukkeleikki, legot ja palikat, Afrikan tähti, aamupiiri, olo ja keho

11 toimintataulun aloitussetti, koulu 

  • sis. kansion, 10 painettua toimintataulua sekä aineiston Boardmaker- ja PDF-tiedostoina
  • aihepiirit: koulu, aamunavaus, suomen kieli, matematiikka, liikunta, musiikki, kädentaidot, välitunti, ristiriitatilanteet, olo ja tunteet, viikonloppu

Salamasta on myös tilattavissa 10 toimintataulun lisäsetti.

Lisäksi Salaman toimintatauluja voi tilata yksittäin sähköisinä (9,90 €/kpl, sis. alv. 24 %). Toimintataulun voi tilata mistä tahansa Kipinäkeskuksen kommunikointikansion aihepiiristä. Ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi, mikäli olisit kiinnostunut tilaamaan yksittäisiä toimintatauluja!