Kommunikointitaulusto Roihu

353,40 384,40  sis. verot

Kommunikointitaulusto Roihu on Windows-laitteella (DialoQ Talk -versio sekä Windows- että Android-laitteilla) toimiva, Roihu-kansion rakennetta ja periaatteita mukaileva taulusto. Roihu-taulusto soveltuu sekä henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi että ammattilaiselle työkäyttöön.

Tauluston toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Toimitusehdot

Poista

Kommunikointitaulusto Roihu

Kommunikointitaulusto Roihu on ydinsanastoon perustuva taulusto, joka mukailee Roihu-kommunikointikansion rakennetta ja periaatteita.

Roihu- ja Liekki-taulustoissa viesti voidaan muodostaa joka sivulla merkki kerrallaan, jolloin taivutin ja puhesynteesi taivuttavat viestin suomen kieliopin mukaisesti puhemuotoon. Lisäksi joka sivulta löytyy valmiita, eri tilanteisiin sopivia lauseita, jotka helpottavat ja nopeuttavat kommunikointia.

Taulustojen valmis sanasto on suunnattu ensisijaisesti leikki-ikäisille lapsille ja niihin voi valita joko päiväkoti- tai koulusanaston. Sanaston voi kuitenkin muokata myös nuorelle tai aikuiselle käyttäjälle.

Lue Roihu-taulustosta lisää täältä!

Kommunikointitaulusto Roihu toimii Windows-tietokoneella tai -tabletilla ja sen käyttöön tarvitaan

  • Boardmaker with Speaking Dynamically Pro 6 -kommunikointiohjelma TAI Communicator 5 -kommunikointiohjelma
  • DialoQ-taivutin (sisältää Nuance-puhesynteesin)

DialoQ-taivuttimen voi korvata Bitlips (1.1.1) -puhesynteesiohjelmalla ja Tikoteekki-taivuttimella (ladattavissa ilmaiseksi, ohjeet lataukseen ovat mukana muistitikulla).

Kommunikointitaulusto Roihun käyttöehdot