Search
Close this search box.

Kommunikointitaulusto Roihu

Kommunikointitaulusto Roihu on Windows-laitteella (DialoQ Talk -versio sekä Windows- että Android-laitteilla) toimiva, Roihu-kansion rakennetta ja periaatteita mukaileva taulusto. Roihu-taulusto soveltuu sekä henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi että ammattilaiselle työkäyttöön.

Tauluston toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

353,40  sis. verot

Kommunikointitaulusto Roihu on ydinsanastoon perustuva taulusto, joka mukailee Roihu-kommunikointikansion rakennetta ja periaatteita.

Roihu- ja Liekki-taulustoissa viesti voidaan muodostaa joka sivulla merkki kerrallaan, jolloin taivutin ja puhesynteesi taivuttavat viestin suomen kieliopin mukaisesti puhemuotoon. Lisäksi joka sivulta löytyy valmiita, eri tilanteisiin sopivia lauseita, jotka helpottavat ja nopeuttavat kommunikointia.

Taulustojen valmis sanasto on suunnattu ensisijaisesti leikki-ikäisille lapsille ja niihin voi valita joko päiväkoti- tai koulusanaston. Sanaston voi kuitenkin muokata myös nuorelle tai aikuiselle käyttäjälle.

Lue Roihu-taulustosta lisää täältä!

Kommunikointitaulusto Roihu toimii Windows-laitteella (DialoQ Talk -versio sekä Windows- että Android-laitteilla) ja sen käyttöön tarvitaan

  • Grid 3 -kommunikointiohjelma TAI DialoQ Talk -kommunikointiohjelma
  • DialoQ-taivutin (sisältää Nuance-puhesynteesin, joka saatavilla myös lapsen Otto-äänellä)

DialoQ-taivuttimen voi korvata Bitlips (1.1.1) -puhesynteesiohjelmalla ja Tikoteekki-taivuttimella (ladattavissa ilmaiseksi).

Kommunikointitaulusto Roihun käyttöehdot