Search
Close this search box.

Kipinää puheen kuntoutukseen – Konsonanttiyhtymät

Kipinää puheen kuntoutukseen – Konsonanttiyhtymät on digitaalinen materiaali, joka soveltuu lasten puheen läsnä- ja etäkuntoutukseen. Lue materiaalista lisää täällä!

  • Sisältää yli 200 digitaalista aktiviteettia sekä saman verran tulostettavia kotiharjoituksia
  • Mahdollista käyttää tabletilla tai tietokoneella
  • Toimii helppokäyttöisellä Vuolearning-verkkoalustalla tai Nordhealth Connect -palvelussa

Koskee sekä Vuolearning että Nordhealth tilauksia:

  • Ostaessasi tuotteen ensimmäistä kertaa maksat kertamaksun 179,80 € (sis. alv 24 %) ja ensimmäisen 3 kk maksun 45 € (sis. alv 24 %).
  • Sen jälkeen maksut toteutuvat 3 kk välein.
  • Vuolearning-alustalla KPK-tilauksen voi laittaa tauolle ja aktivoida uudelleen ilman, että kertamaksua joutuu maksamaan uudestaan.

Kun tilaat tuotteen verkkokaupastamme, saat sähköpostin Vuolearning-verkkoalustalta henkilökohtaisten tunnusten luomiseksi. Mikäli haluat tilata tuotteen Nordhealth Connect -palvelussa käytettäväksi, tee tilaus täällä.

Tuote vaatii toimiakseen laitteen, jolle on asennettu laitevalmistajan tarjoama uusin mahdollinen ohjelmistopäivitys. Lisäksi laitteen tulee sallia ponnahdusikkunat. Mikäli sinulla on tähän liittyen kysyttävää tai haluat varmistaa tuotteen toimivuuden omalla laitteellasi, ota yhteyttä sähköpostitse info@kipinakeskus.fi.

Mikäli käyttäjiä on samassa organisaatiossa yli 5 (esim. kunnat, yritykset) – pyydä erikseen tarjous myynti@kipinakeskus.fi.

 

Tilaa tästä

224,80  sis. verot

Riemua konsonanttiyhtymien harjoitteluun!

Yhteistyössä äänteellisen kuntoutuksen huippuasiantuntija Tuula Savinainen-Makkosen kanssa luotu digitaalinen materiaali soveltuu lasten puheen läsnä- ja etäkuntoutukseen. Mukaansatempaavat pelit ja leikit mahdollistavat sen, että harjoitteluun saadaan kuin huomaamatta runsaasti toistoja. Myös kiireinen puheterapeutti kiittää: valmiiksi mietityt aktiviteetit kulkevat älylaitteella aina mukana ja jokaiseen kuuluu tulostettava kotiharjoitus. Loogisesti etenevä kuntoutusmateriaali sisältää harjoitukset yhteensä 22 eri konsonanttiyhtymän harjoitteluun sekä taustatietoa konsonanttiyhtymien kuntoutuksesta.

Lue lisää täältä!

Toimitusehdot