Search
Close this search box.

Roihusten kahvila

Roihusten lisämateriaalit täydentävät Roihusten perheen tuotteita uusilla aihepiireillä! Lisämateriaalit soveltuvat hyvin myös ensimmäisiksi Roihusten tuoteperheen materiaaleiksi. Materiaalien avulla voi harjoitella muun muassa nimeämisen, lauseenmuodostuksen ja kerronnan taitoja. Lue lisää täältä! Tutustu myös lisämateriaalien bonussettiin, joka tekee harjoittelusta entistäkin hauskempaa ja monipuolisempaa!

Roihusten perheen tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko. Pakettiin kuuluva sähköinen materiaali on ladattavissa linkistä, joka toimitetaan sähköpostitse.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan materiaalia suuremman määrän, pyydä tarjousta osoitteesta info@kipinakeskus.fi.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

55,80  sis. verot

Lähde Roihusten mukana kahvilaan!

Roihusten lisämateriaalit täydentävät Roihusten perheen tuotteiden sanastoa! Lisämateriaaleissa Roihusten kanssa lähdetään metsään, kouluun, kahvilaan ja kirjastoon. Lisäksi aiemmin myynnissä ollut Roihusten harrastukset -materiaali on nykyään ostettavissa irrallisina aihepiireinä: uimahalli, kotieläinpiha, askartelu, jumppa ja muskari. Materiaalit sopivat hyvin muun muassa nimeämisen, lauseenmuodostuksen ja kerronnan taitojen harjoitteluun. Bonussetin avulla harjoittelusta tulee entistäkin hauskempaa ja monipuolisempaa!

Kukin Roihusten lisämateriaali sisältää Nadja Sarellin kuvittaman tapahtumakuvan, tyhjän tapahtumakuvan, toimintataulun, kuvakortit, kerrontakortit sekä kolme kuvasarjaa. Lisäksi mukana saa linkin tulostettaviin materiaaleihin, joita ovat noppapeli, lottopeli sekä tapahtumakuvaan sijoitettavat puhekuplat. Erikseen ostettava bonussetti sisältää ydinsanastotoimintataulun, lausenauhat (2 kpl), oikein vai väärin -kortit, paperinuket, ahmattihahmot (3 kpl) sekä kuvakortteina ydinsanat, matemaattiset käsitteet, sijainti- ja suuntakäsitteet ja adjektiivit.

Materiaalia voi helposti yhdistellä Roihusten arjessa-, Roihusten harrastukset- ja Roihusten matkassa -pakettien sanastoihin, leikkeihin ja peleihin. Lisämateriaalit sopivat kuitenkin vallan mainiosti myös ensimmäiseksi Roihusten perheen materiaaliksi!

Lue lisää täältä!

Toimitusehdot