Familjen Kippins skola

Kippins tilläggsmaterial kompletterar familjen Kippin produkternas ordförråd! Materialen lämpar sig väl för bl.a. benämning, meningsuppbyggnad och för att öva berättande. Tilläggsmaterialen passar också utmärkt som det första familjen Kippin materialet.

Läs mer här!

Leveranstiden för familjen Kippin produkterna är ca. 1 vecka. Det till paketet tillhörande elektroniska materialet är laddbart via en länk, som skickas via e-post.

Om du är intresserad av att beställa en större mängd av materialet, be om en offert via e-postadressen info@kipinakeskus.fi

Leveransvillkor (på finska)

Tilaa tästä

55,80  sis. verot

Välkommen med till skolan med familjen Kippin!

Kippins tilläggsmaterial kompletterar familjen Kippin produkternas ordförråd! Materialen lämpar sig väl för bl.a. benämning, meningsuppbyggnad och för att öva berättande.

Var och en av Kippins tilläggsmaterial innehåller Nadja Sarells illustrerade händelsebild, tom händelsebild, pekkarta, bildkort, berättelsekort samt sekvensbilder med tre olika sekvenser. Ut över dessa finns det också en länk med utskrivbart material som tärningsspel, lottospel samt pratbubblor för händelsebilden.

Materialet går lätt att kombinera med En dag med familjen Kippin och Upptäck och berätta med familjen Kippin -paketens ordförråd, lekar och spel. Tilläggsmaterialen passar också utmärkt som det första familjen Kippin materialet.

Läs mer här!

Leveransvillkoren (på finska)