Search
Close this search box.

Kommunikointitaulusto Välke

Kommunikointitaulusto Välkkeen DialoQ Talk -versio toimii sekä Windows- että Android-laitteilla. Välke-, Kipinä-, Liekki- ja Roihu-taulustoissa toistuu keskenään sama rakenne ja periaatteet, mikä taitojen kasvaessa auttaa siirtymistä laajempaan taulustoon.

Välke -taulusto soveltuu sekä henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi, että ammattilaiselle työkäyttöön ja sopii myös katseohjaus -käyttäjille.

Uutuutena hae symboli- ja avaa katseohjausvalikko -toiminto.

Huom. Kommunikointitaulusto Välke on saatavilla tällä hetkellä ainoastaan DialoQ Talk -kommunikointiohjelmaan.

Tauluston toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

235,60  sis. verot

Kommunikointitaulusto Välke on suppein ydinsanastoon perustuva kommunikointitaulustomme. Välke-taulustossa on suppein sanavarasto, pienin sivukohtainen merkkimäärä ja suurin kuvakoko, mikä helpottaa kuvien hahmottamista.

Välke, Kipinä, Roihu ja Liekki -taulustoissa viesti voidaan muodostaa joka sivulla merkki kerrallaan, jolloin taivutin ja puhesynteesi taivuttavat viestin suomen kieliopin mukaisesti puhemuotoon. Lisäksi joka sivulta löytyy valmiita, eri tilanteisiin sopivia lauseita, jotka helpottavat ja nopeuttavat kommunikointia.

Taulustojen valmis sanasto on suunnattu ensisijaisesti leikki-ikäisille lapsille ja niihin voi valita joko päiväkoti- tai koulusanaston. Sanaston voi kuitenkin muokata myös nuorelle tai aikuiselle käyttäjälle.

Lue Välke-taulustosta lisää täältä!

Kommunikointitaulusto Välke toimii Windows-tietokoneella tai -tabletilla ja sen käyttöön tarvitaan

  • Boardmaker with Speaking Dynamically Pro 6 -kommunikointiohjelma
  • DialoQ-taivutin (sisältää Nuance-puhesynteesin)

Huom. Kommunikointitaulusto Välke on saatavilla tällä hetkellä ainoastaan DialoQ Talk -kommunikointiohjelmaan.