Search
Close this search box.

Havainnoista tekoihin -verkkokoulutus – Päiväkotilisenssi

Tuoteperhe

Lue koulutuksesta lisää täältä!

Verkkokoulutus on päiväkotinne käytössä 12 kk ajan tilauksesta alkaen. Koulutuksen voi suorittaa millä tahansa älylaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja sitä ei tarvitse suorittaa yhdellä kertaa loppuun saakka.

Koulutuksen kesto on 5,5 h.

Koulutus oikeuttaa katselun yhden päiväkodin koko henkilökunnalle (sis. materiaalit ja todistuksen). Mikäli toivot koulutusta vain yhdelle ammattilaiselle, pääset ostamaan yksilölisenssin täältä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustuthan toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

744,00  sis. verot

Koulutuksen sisältö:

  • Miten seuraan ja havainnoin kielenkehitystä varhaiskasvatuksessa? Kielellisten taitojen havainnointi yksi- ja monikielisillä lapsilla.
  • Mitkä havainnot ennustavat kielellisiä vaikeuksia? Riskipiirteet yksi- että monikielisillä lapsilla.
  • Miten tuen kieltä havaintoihin perustuen systemaattisesti ja yksilöllisesti? Konkreettisia kielenkehityksen tukemisen keinoja yksi- ja monikielisillä lapsilla.

Kouluttajana toimii puheterapeutti Mirja Uosukainen.

Monessa päiväkotiryhmässä on lapsia, joiden kielelliset taidot ovat viiveiset tai poikkeavat. Varhaiskasvatuksen ammattilaisten tehtävä on havainnoida ja tukea näitä taitoja, mutta se on arjen lomassa toisinaan haastavaa. Havainnoista tekoihin -koulutus tarjoaa tukea ja konkreettisia keinoja lasten kielellisten taitojen havainnointiin ja tukemiseen. Koulutus painottuu monikielisten lasten kielenkehityksen havainnointiin ja tukemiseen, mutta osallistuja saa tietoa myös yksikielisen lapsen kielen kehityksestä. Koulutuksessa esitellään muiden havainnointimenetelmien ohella tarkemmin Kipinäkeskuksen Roihusten eväsretki -havainnointimateriaali. Koulutusmateriaaleihin kuuluu valmiita, tulostettavia materiaaleja kielellisten taitojen tukemiseen. Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen henkilöstö.