Search
Close this search box.

Ytimessä -verkkokoulutus ja materiaalipaketti

Tuoteperhe

Lue koulutuksesta lisää täältä!

Verkkokoulutus on käytössäsi 30 vuorokauden ajan tilauksesta alkaen. Koulutuksen voi suorittaa millä tahansa älylaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja sitä ei tarvitse suorittaa yhdellä kertaa loppuun saakka.

Koulutuksen kesto on 3 h.

Koulutus oikeuttaa katselun yhdelle käyttäjälle (sis. materiaalit ja todistuksen). Mikäli toivot tarjousta koulutuksesta isommalle määrälle katsojia, ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi!

Tarjoamme opiskelijoille 30 % alennuksen koulutuksen hinnasta. Mikäli olet opiskelija, kirjoita ainejärjestösi nimi ostoskorissa Lisätieto-kenttään.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustuthan toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

117,18 167,40  sis. verot

Kolmituntisessa koulutuksessa opitaan ydinsanaston suuri merkitys AAC-kuntoutuksessa, opitaan arvioimaan asiakkaiden kommunikoinnin apuvälineitä ydinsanaston näkövinkkelistä sekä saadaan konkreettisia ideoita, miten opettaa ydinsanastoa asiakkaalle. Koulutus tarjoaa vinkkejä tilanteisiin, joissa ydinsanaston opettaminen tai kuvakommunikoinnin mallittaminen tuntuvat vaikeilta tai kun kuvien käyttöön kaivataan uutta puhtia. Koulutukseen kuuluu Kipinäkeskuksen runsas ydinsanastomateriaalipaketti, joka sisältää mm. ydinsanastotoimintataulun ja harjoitusmateriaalia.

Kouluttajana toimii puheterapeutti Iina Heikurainen.