Search
Close this search box.

Kipinäkeskuksen koirakollegat

Kipinäkeskuksen toimisto Malmilla on varsin koiraystävällinen paikka, ja meillä onkin ilo tehdä usein töitä ihanien koirien ympäröimänä. Nämä pienet kollegamme ansaitsevatkin tulla vihdoin esitellyiksi!

Iinan äidin koira Muska on yksi toimiston vakiovieraista. Muska toimii Kipinäkeskuksessa muun muassa lapsenvahtina ja yleisassistenttina. Tässä Muska on ehtinyt poseerata kameralle ahkeran Boardmakeriin perehtymisen lomassa.

 

Uudella AAC-tuotteistajallamme Mirkalla on myös toimistokelpoinen koira. Lilo on vieraillut toimistolla toistaiseksi vasta kerran, mutta toivottavasti jatkossa vierailuja kertyy useamminkin. Lilo otti saman tien hoitaakseen tarkan laadunvalvojan roolin, ja tässä työn alla on kansion reunan liimauksen valvonta.

 

 

Iinan chihuahua Pontus sen sijaan ei ikävä kyllä pääse toimistolle turhan kipakan luonteensa vuoksi. Tässä kuvassa Pontus luimistelee järkytyksestä kuultuaan juuri, että Kipinäkeskuksessa on koiria tämän tästä, mutta häntä ei työkaveriksi huolita.

 

Kapu-corgi puolestaan viihdyttää parhaillaan äitiyslomailevaa Nellaa kotona, mutta ennen Nellan äitiyslomalle jäämistä Kapukin ilahdutti meitä toimistolla. Tulevaisuudessa Kipinäkoiria on toivon mukaan entistäkin enemmän, kunhan tällainen pieni pallero hieman kasvaa 🙂