Search
Close this search box.

Roihusten matkassa

Tuoteperhe

Roihusten matkassa opitaan erityisesti käsitteitä ja kerronnan taitoja – lue lisää täältä!

Roihusten perheen tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko. Pakettiin kuuluva sähköinen materiaali on ladattavissa linkistä, joka toimitetaan sähköpostitse.

Kun tilaat useamman eri Roihusten tuotteen, saat pakettitilauksesta alennuksen hinnaston mukaisesti! Alennus lasketaan kassalla. Jos olet kiinnostunut tilaamaan materiaalia suuremman määrän, pyydä tarjousta osoitteesta info@kipinakeskus.fi.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

459,00  sis. verot

Roihusten matkassa opitaan uutta sanastoa, käsitteitä ja kerronnan taitoja!

Roihusten matkassa on leikkisä oppimateriaali erityisesti käsitteiden ja kerronnan taitojen harjoitteluun! Matkassa-paketissa Roihusten perheen maailma laajenee arkisanastosta kohti monipuolisempaa käsitteistöä. Innostavat leikit ja tehtävät mahdollistavat sanaston laajenemisen tukemisen sekä käsitteiden ja kerronnan taitojen systemaattisen harjoittelun. Paketti sisältää runsasti valmista materiaalia sekä kahdenkeskisiin että pienryhmätilanteisiin.

Materiaalin leikit ja tehtävät sopivat hyvin viskari- ja eskari-ikää lähestyville sekä alkuopetusikäisille lapsille. Roihusten matkassa käydään kaupassa, lääkärissä, kaupungilla, synttäreillä ja puuhataan pihalla sekä kesällä että talvella. Sanastossa painotetaan enemmän sisältösanoja kuin aiemmissa Roihus-materiaaleissa. Jos lapsella on hyvin niukat suomen kielen taidot, materiaalista voi valita helpoimpia sanoja ja helpottaa myös itse harjoituksia tarpeen mukaan. Useimmille lapsille suosittelemme kuitenkin ensimmäiseksi oppimateriaaliksi Roihusten arjessa -pakettia.

Roihusten matkassa -paketti sisältää täysin uudet aktiviteetit leikki- ja pelivälineineen. Materiaalia voi kuitenkin helposti yhdistellä Roihusten arjessa- ja Roihusten harrastukset -pakettien sanastoihin, leikkeihin ja peleihin, jolloin kokonaisuus soveltuu monenlaisten oppijoiden taitojen tukemiseen.

Lue lisää täältä!

Toimitusehdot