Roihusten eväsretki

148,80  sis. verot

Roihusten eväsretki on hauska havainnointimateriaali lasten kielellisten taitojen kartoittamiseen ja seurantaan. Lue lisää täältä!

Roihusten perheen tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko. Pakettiin kuuluva sähköinen materiaali on ladattavissa linkistä, joka toimitetaan sähköpostitse.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan materiaalia suuremman määrän, pyydä tarjousta osoitteesta info@kipinakeskus.fi!

Toimitusehdot

Osasto:

Roihusten eväsretki

UUTUUS! Hauska havainnointimateriaali lasten kielellisten taitojen seurantaan

Roihusten eväsretki tarjoaa valmiin rakenteen ja tehtävät lasten kielen ymmärtämisen ja puheilmaisun taitojen kehittymisen seurantaan. Puheterapeuttien ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten yhteistyössä kehittämän havainnointimateriaalin innostavat tehtävät antavat tietoa lapsen kielen ymmärtämisestä, puheen tuottamisesta ja kielen käyttötaidoista. Helppokäyttöinen, johdonmukainen työkalu soveltuu käyttöön niin varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen ammattilaisille kuin puheterapeuteille.

Roihusten eväsretki soveltuu noin 3–8-vuotiaiden yksi- ja monikielisten lasten kielellisten taitojen kartoittamiseen ja seurantaan. Se on ainoa lausetasoiseen kuvatukeen pohjautuva materiaali, joka mahdollistaa lapsen taitojen monipuolisen kartoituksen. Kuvatuen ansiosta lapsen kielelliset taidot tulevat tehtävien avulla esiin, vaikka puheilmaisu olisikin vielä puutteellista. Lisäksi Roihusten eväsretki sisältää materiaalia kielellisen tuen suunnitteluun.

Eväsretkellä puuhailevat tutut Roihusten perheen jäsenet, mutta materiaalin avulla lasten taitoja voi kuitenkin havainnoida hyvin myös ilman, että käytössä olisi muita Roihusten perheen tuotteita.

Lue lisää täältä!