Search
Close this search box.

Kuvat kielihäiriöisen lapsen kuntoutuksessa -verkkokoulutus

Tuoteperhe

Lue koulutuksesta lisää täältä!

Verkkokoulutus on käytössäsi 30 vuorokauden ajan tilauksesta alkaen. Koulutuksen voi suorittaa millä tahansa älylaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja sitä ei tarvitse suorittaa yhdellä kertaa loppuun saakka.

Koulutuksen kesto on 3 h.

Koulutus oikeuttaa katselun yhdelle käyttäjälle (sis. materiaalit ja todistuksen). Mikäli toivot tarjousta koulutuksesta isommalle määrälle katsojia, ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi!

Tarjoamme opiskelijoille 30 % alennuksen koulutuksen hinnasta. Mikäli olet opiskelija, kirjoita ainejärjestösi nimi ostoskorissa Lisätieto-kenttään.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tutustuthan toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

117,18 167,40  sis. verot

Kolmituntinen Kuvat kielihäiriöisen lapsen kuntoutuksessa -koulutus tarjoaa puheterapeuteille tietoa, ideoita ja keinoja kuvien hyödyntämiseen osana kuntoutusta. Koulutus painottuu konkreettisiin esimerkkeihin ja käytännön ideoihin, mutta osallistuja saa myös tietoa kielen eri osa-alueiden, kuten sanaston, lauseenmuodostuksen ja kerronnan kehityksestä sekä kuvista oppimisen tukena. Koulutuksessa esitellään lisäksi kielellisen kuntoutuksen tutkimukseen perustuvia käytäntöjä. Koulutukseen kuuluu runsas materiaalipaketti, joka sisältää harjoituksia ja toimintatauluja.

Kouluttajana toimii puheterapeutti Liisa Talaskivi.