Search
Close this search box.

Upptäck och berätta med familjen Kippin

Tuoteperhe

Upptäck och berätta med familjen Kippin är ett material som lämpar sig för att stödja barns språkutveckling, vidga barns ordförråd och öva berättande!

Läs mer!

Leveranstiden är ungefär en vecka.

Leveransvillkor (på finska)

OBS! Du får det nyutkomna elektroniska Kippins Jul -materialet kostnadsfritt då du köper En dag med familjen Kippin eller Upptäck och berätta med familjen Kippin -materialet! Erbjudande är i kraft till slutet av 2023.

Tilaa tästä

459,00  sis. verot

Fortsättning till En dag med familjen Kippin!

Upptäck och berätta med familjen Kippin är ett material som lämpar sig för att stödja barns språkutveckling, vidga barns ordförråd och öva berättande. Med hjälp av materialets roliga lekar och övningar får barnen lära sig nya ord och begrepp samt systematiskt utveckla sina färdigheter i berättande! Materialpaketet innehåller rikligt med färdigt material som kan användas på tu man hand med ett barn eller i smågruppsverksamhet.

Materialets lekar och övningar passar bra för 5-årsverksamhet och de som närmar sig förskoleklassen såväl som barn i grundskolan. Barnen får tillsammans med familjen Kippin bekanta sig med följande teman: mataffär, läkare, stad, födelsedag, sommar och vinter. Materialet Upptäck och berätta med familjen Kippin innehåller fler innehållsord och begrepp än materialet En dag med familjen Kippin. Om barnet har mycket svaga färdigheter i svenska, kan du välja de enklaste orden från materialet och själv göra övningarna lättare enligt behov. För de flesta barn rekommenderar vi att börja med materialet En dag med familjen Kippin där fokus ligger på kärnord och enkla basord.

Materialpaketet Upptäck och berätta innehåller nya lekar med tillhörande spel- och lektillbehör. Materialet går dock bra att kombinera med lekarna och bilderna i materialet En dag med familjen Kippin.

Läs mer här!