Search
Close this search box.

Blixten, pärm med pekkartor

Blixten är en pärm med pekkartor som har utvecklats för pedagoger som arbetar med barn.

Leveransvillkor (på finska)

Tilaa tästä

155,00  sis. verot

Blixten är en pärm med pekkartor som har utvecklats för pedagoger som arbetar med barn. Blixten är ett enkelt sätt för pedagoger att börja använda bildkommunikation i sitt arbete. Med pekkartorna i Blixten är det lätt att pekprata och det är möjligt att bilda hela meningar. Pärmen kan ställas på bordet och pekkartorna är färdigt laminerade i tryckeriet. Ämnesområdena för pekkartorna har valts så att de passar in i förskolans vardag. Varje pekkarta innehåller även rikligt med kärnord. Kärnorden är de samma på varje pekkarta. Varje karta har max 91 symboler, varav 42 är återkommande kärnord.

Blixten-pärm med pekkartor 

  • inkluderar en pärm, 17 tryckta pekkartor och ett USB-minne
  • ämnesområdena: förskola och lek, billek, tåglek, doktorslek, docklek, legon och klossar, pyssel, samling, hälsa och känslor, kropp, djurlek, rollek, affärslek, hemlek, musik, spel, utelek

Enskild pekkarta (8 €, moms 0 %)

Det är också möjligt att utvidga Blixten med enskilda pekkartor genom att skriva ut och laminera dem själv. Ämnesområdet för den enskilda pekkartan kan fritt väljas bland de ämnesområden som finns i Kipinäcenters kommunikationspärmar. Kontakta info@kipinakeskus.fi för mer information!