Ytimessä -verkkokoulutus ja materiaalipaketti

90,00 130,20  sis. verot

Lue koulutuksesta lisää täältä!

Verkkokoulutus on katsottavissa kahden viikon ajan. Voit valita ilmoittautumisvaiheessa itsellesi sopivan ajankohdan verkkokoulutukselle. Koulutuksen voi suorittaa millä tahansa älylaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja sitä ei tarvitse suorittaa yhdellä kertaa loppuun saakka.

Koulutuksen kesto on 3 h.

Koulutus oikeuttaa katselun yhdelle käyttäjälle (sis. materiaalit ja todistuksen). Mikäli toivot tarjousta koulutuksesta isommalle määrälle katsojia, ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi!

Mikäli olet opiskelija, kirjoita ainejärjestosi nimi ostoskorissa Lisätieto-kenttään.

Poista

Kolmituntisessa koulutuksessa opitaan ydinsanaston suuri merkitys AAC-kuntoutuksessa, opitaan arvioimaan asiakkaiden kommunikoinnin apuvälineitä ydinsanaston näkövinkkelistä sekä saadaan konkreettisia ideoita, miten opettaa ydinsanastoa asiakkaalle. Koulutus tarjoaa vinkkejä tilanteisiin, joissa ydinsanaston opettaminen tai kuvakommunikoinnin mallittaminen tuntuvat vaikeilta tai kun kuvien käyttöön kaivataan uutta puhtia. Koulutukseen kuuluu Kipinäkeskuksen runsas ydinsanastomateriaalipaketti, joka sisältää mm. ydinsanastotoimintataulun ja harjoitusmateriaalia.

Kouluttajana toimii puheterapeutti Iina Heikurainen.