Search
Close this search box.

Ydinsanastotaulu Jätti

Ydinsanastotaulu Jätti tarjoaa ydinsanat koko lapsiryhmän ulottuville! Jättikokoinen ydinsanastotaulu sanasto koostuu kaikkein yleisimmin käytetyistä, kommunikoinnin kannalta hyödyllisimmistä sanoista eli ns. ydinsanoista. Ydinsanastotaulun materiaali on vahakangasmainen – taulun voi siis rullata, laittaa lattialle tai kiinnittää seinälle ja se kestää märällä pyyhkimisen. Taulun koko on n. 120 x 84 cm.

Ydinsanastotaulu Jätin toimitusaika on noin 1 viikko.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

74,40  sis. verot

Ydinsanastotaulu Jätti tarjoaa ydinsanat koko lapsiryhmän ulottuville!

Ydinsanastotaulu Jätin sanasto koostuu kaikkein yleisimmin käytetyistä, kommunikoinnin kannalta hyödyllisimmistä sanoista eli ns. ydinsanoista (esim. minä, sinä, olla, haluta, tykätä, mennä). Ydinsanasto on ilmaisun kannalta erityisen keskeistä sanastoa, sillä se muodostaa tutkimusten mukaan noin 80 % kaikesta käyttämästämme kielestä. Vaikka ydinsanasto on rajallinen (n. 350 sanaa puhujasta riippumatta), sen avulla voidaan ilmaista asioita monipuolisesti. Samaa sanastoa siis käytetään hyvin monenlaisten asioiden ilmaisuun tilanteesta riippumatta. Siten ydinsanasto on myös lasten kommunikoinnin ja kielenkehityksen kannalta erityisen tärkeää sanastoa.

Jätti-ydinsanastotauluun on valittu lasten arjen kannalta keskeistä ydinsanastoa. Taulussa on noin 150 merkkiä. Kuvasymbolit ja niiden taustavärit ovat samat kuin yleisimmissä kuvakommunikointikansioissa ja -taulustoissa, joten taulun käyttö edistää myös lapsen oman kommunikointivälineen käytön opettelua. Taulun koko on n. 120 x 84 cm.