Search
Close this search box.

Roihusten bonussetti

Roihusten lisämateriaalit täydentävät Roihusten tuoteperhettä! Bonussetti tekee harjoittelusta entistäkin hauskempaa. Se sisältää ydinsanastotoimintataulun, lausenauhat (2 kpl), oikein vai väärin -kortit, paperinuket (17 kpl), ahmattihahmot (3 kpl) sekä kuvakortteina ydinsanat, matemaattiset käsitteet, sijainti- ja suuntakäsitteet ja adjektiivit.

Huom! Tuotekuvassa vain osa setin sisällöstä.

Roihusten perheen tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko. Pakettiin kuuluva sähköinen materiaali on ladattavissa linkistä, joka toimitetaan sähköpostitse.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan materiaalia suuremman määrän, pyydä tarjousta osoitteesta info@kipinakeskus.fi.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

55,80  sis. verot

Roihusten bonussetti tekee harjoittelusta entistäkin hauskempaa!

Roihusten lisämateriaalit täydentävät Roihusten tuoteperhettä! Bonussetti mahdollistaa monipuolisen ja hauskan harjoittelun yhdessä Roihusten lisämateriaalien kanssa. Erikseen ostettava bonussetti sisältää ydinsanastotoimintataulun, lausenauhat (2 kpl), oikein vai väärin -kortit, paperinuket, ahmattihahmot (3 kpl) sekä kuvakortteina ydinsanat, matemaattiset käsitteet, sijainti- ja suuntakäsitteet ja adjektiivit.

Materiaalia voi helposti yhdistellä Roihusten arjessa-, Roihusten harrastukset- ja Roihusten matkassa -pakettien sanastoihin, leikkeihin ja peleihin.

Lue lisää täältä!

Toimitusehdot