Roihusten arjessa

Tuoteperhe

Roihusten arjessa on touhukas harjoitusmateriaali lasten kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen. Lue lisää täältä!

Roihusten perheen tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko. Pakettiin kuuluva sähköinen materiaali on ladattavissa linkistä, joka toimitetaan sähköpostitse.

Kun tilaat useamman eri Roihusten tuotteen, saat pakettitilauksesta alennuksen hinnaston mukaisesti! Alennus lasketaan kassalla. Jos olet kiinnostunut tilaamaan materiaalia suuremman määrän, pyydä tarjousta osoitteesta info@kipinakeskus.fi.

Toimitusehdot

Tilaa tästä

395,00  sis. verot

Roihusten arjessa

Valmiit ideat ja materiaalit kielellisiin tuokioihin koko vuodeksi!

Lähes joka päiväkotiryhmässä on lapsia, jotka kaipaavat lisätukea kielellisten taitojen, sanaston tai kommunikoinnin kehitykseen. Monille lasten parissa työskenteleville resurssien puute on kuitenkin tuttu haaste: mahdollisuudet kommunikoinnin ja kielen kehitystä tukevien materiaalien suunnitteluun ja valmistamiseen ovat usein kiireisessä arjessa rajalliset.

Roihusten arjessa -materiaali tarjoaa ratkaisuja tähän ongelmaan. Paketti sisältää valmiiksi suunnitellut leikit ja pelit hauskoihin kielellisiin tuokioihin, joista kaikki lapset hyötyvät. Materiaali mahdollistaa osallistumisen kielellisestä tasosta riippumatta ja tukee erityisesti niitä lapsia, jotka saattavat vetäytyä ja jäädä sivuun ryhmätilanteissa. Lisäksi materiaali sopii erityisen hyvin lapsille, jotka oppivat suomea toisena kielenään. Ryhmätilanteiden lisäksi leikit ja pelit soveltuvat mainiosti kahdenkeskiseen harjoitteluun.

Lue lisää täältä!

Also available in English: Meet the Kippin Family!

Finns också på svenska: En dag med familjen Kippin!

Roihusten arjessa on tarkoitettu opetus-/terapiakäyttöön aikuisen välittömässä valvonnassa.
Tuote sisältää pieniä osia, joiden osalta se ei sovellu käytettäväksi alle 3-vuotiaiden kanssa.