Roihusten arjessa + Roihusten harrastukset + Roihusten matkassa

990,80  sis. verot

Roihusten perheen tuotteet ovat touhukkaita harjoitusmateriaaleja lasten kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen.

Lue lisää täältä!

Roihusten perheen tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko. Paketteihin kuuluvat sähköisen materiaalit on ladattavissa linkistä, joka toimitetaan sähköpostitse.

Osasto:

Roihusten perhe

Lähes joka päiväkotiryhmässä on lapsia, jotka kaipaavat lisätukea kielellisten taitojen, sanaston tai kommunikoinnin kehitykseen. Monille lasten parissa työskenteleville resurssien puute on kuitenkin tuttu haaste: mahdollisuudet kommunikoinnin ja kielen kehitystä tukevien materiaalien suunnitteluun ja valmistamiseen ovat usein kiireisessä arjessa rajalliset.

Roihusten perhe -materiaalit tarjoavat ratkaisuja tähän ongelmaan. Materiaalit sisältävät valmiiksi suunnitellut leikit ja pelit hauskoihin kielellisiin tuokioihin, joista kaikki lapset hyötyvät. Roihusten perheen materiaalit mahdollistavat osallistumisen kielellisestä tasosta riippumatta ja tukevat erityisesti niitä lapsia, jotka saattavat vetäytyä ja jäädä sivuun ryhmätilanteissa. Lisäksi ne sopivat erityisen hyvin lapsille, jotka oppivat suomea toisena kielenään. Ryhmätilanteiden lisäksi leikit ja pelit soveltuvat kahdenkeskiseen harjoitteluun.

Lue lisää: Roihusten arjessa

Lue lisää: Roihusten harrastukset

Lue lisää: Roihusten matkassa

Roihusten perheen tuotteiden käyttöehdot