Ääni kuuluviin yksinkertaisten puhelaitteiden avulla -verkkokoulutus

105,40 148,80  sis. verot

Lue koulutuksesta lisää täältä!

Voit valita ilmoittautumisvaiheessa itsellesi sopivan ajankohdan verkkokoulutukselle. Verkkokoulutus on käytössäsi valitsemasi katseluajanjakson ajan. Koulutuksen voi suorittaa millä tahansa älylaitteella (puhelin, tabletti, tietokone) ja sitä ei tarvitse suorittaa yhdellä kertaa loppuun saakka.

Koulutuksen kesto on 3,5 h.

Koulutus oikeuttaa katselun yhdelle käyttäjälle (sis. materiaalit ja todistuksen). Mikäli toivot tarjousta koulutuksesta isommalle määrälle katsojia, ota yhteyttä info@kipinakeskus.fi!

Mikäli olet opiskelija, kirjoita ainejärjestösi nimi tilausvaiheessa Lisätieto-kenttään.

Koulutuksen peruuttaminen on mahdollista tehdä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Alle 48 h koulutuksen alkamisesta tehdyistä peruutuksista ja ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä veloitamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli koulutus joudutaan perumaan järjestäjästä johtuvista syistä, emme veloita koulutusmaksua tai järjestämme osallistujalle paikan seuraavasta vastaavasta koulutuksesta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Toimitusehdot

Poista
Koulutuksen sisältö:
  • mitä yksinkertaiset puhelaitteet ovat
  • kenelle yksinkertaiset puhelaitteet sopivat
  • sosiaaliset skriptit osana puhelaitteiden käyttöä
  • teknisten Visual Scene Display -taulujen käyttö puhelaitteina
  • yleisiä haasteita puhelaitteiden käytössä
  • millaisia yksinkertaisia puhelaitteita markkinoilla on ja kuinka ne toimivat
  • käytännön ideoita puhelaitteiden käytön harjoitteluun

Kouluttajana toimivat puheterapeutti Iina Heikurainen ja AAC-ohjaaja Janette Kotonen.

Yksinkertaiset puhelaitteet lisäävät osallisuutta ja tukevat oma-aloitteista kommunikointia! Puolen päivän verkkokoulutuksessa opitaan, millaisia puhelaitteita markkinoilla on tarjolla, millaisille asiakkaille ne soveltuvat ja kuinka niitä käytetään osana arkea. Lisäksi koulutus sisältää runsaasti käytännön ideoita yksinkertaisten puhelaitteiden hyödyntämiseen.