Amanda Saarinen

Amanda Saarinen

Amandan työnkuva Kipinäkeskuksessa koostuu pääosin viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä osallistumisesta erilaisiin kehitysprojekteihin. Parhaillaan Amanda opiskelee logopediaa Helsingin yliopistossa ja aiempaa koulutusta hänellä on viestinnän parista valtiotieteiden kandidaatin tutkinnon verran.

Työt Kipinäkeskuksessa Amanda aloitti ensimmäisenä logopedian opintojen parissa vietettynä opiskeluvuotenaan syksyllä 2014. Työnkuva on pikkuhiljaa koko ajan laajentunut ja esimerkiksi osallistuminen tuotekehitysprojekteihin on tuonut varsin mielenkiintoisen lisän työhön. Lisäksi vahva innostus puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin on Kipinäkeskuksen puheterapeuttien ympäröimänä herännyt.

Myös tulevaisuudessa Amanda toivoo pääsevänsä työssään yhdistämään mielenkiinnonkohteensa niin viestinnän kuin logopedian parista, sillä hänelle on luontevaa pohdiskella alan ilmiöitä myös esimerkiksi kirjoitetussa muodossa. Tulevana puheterapeuttina Amanda näkee itsensä työskentelemässä erityisesti lasten kanssa. Puhetta tukevan ja korvaavan kommunikoinnin lisäksi häntä kiinnostavat muun muassa lastenneurologiset häiriöt sekä kielelliset erityisvaikeudet ja niiden kuntoutus. Myös tietotekniset ratkaisut osana kuntoutusta ovat lähellä Amandan sydäntä.

Amanda Saarinen

Viestintävastaava
Tietosuojavastaava
puh. 050-4711 949
amanda@kipinakeskus.fi
Lähetä Amandalle salattua sähköpostia tästä.